MENÜ

                                                                                                                                            .                                                                                                                                                    

1. Ha 8 év, 7 hónap és 6 napon keresztül egyfolytában üvöltesz, akkor elég akkusztikus energiát termelsz, hogy felmelegíts egy csésze kávét. =D

    

2. Ha 6 év, 9 hónapon keresztül egyfolytában pukizol, akkor elegendő gázt termelsz ki egy atombomba energiájának létrehozásához. ( =D, na gyerunk ... HAJRÁ! xD)3. Az emberi szív a vér pumpálása közben olyan nyomással dolgozik, amely a vért akár 10 méter távolságra is képes kilőni. (úha ... LAZA! =D)
4. Egy disznó orgazmusa átlagosan 30 percig tart. (asztaa, a kis szemét =D )5. Óránként 150 kalóriát égetsz el azzal, hogy vered a fejed a falba. (Még mindig nem tértem magamhoz a disznótól xD)6. A hangya saját tömegének 50-szeresét tudja felemelni, 30-szorosát vonszolni és mindig a jobb oldalára esik ha elkábítják...7. Egy csótány (svábbogár) 9 napig él a feje nélkül, ezután éhen hal. ( uff ... szegény! =D)8. Az imádkozó sáska hímje nem tud közösülni amíg a feje a teste részét képezi, a nőstény azzal indítja meg a párzási aktust, hogy letépi a hím fejét. (Rohadt kis dögök ... xD)9. Egyes hím oroszlánok napi 50-szer párzanak. (Disznónak, vagy oroszlánnak lenni jobb...? =D )
10. A pillangók a lábaikkal ízlelnek. (Mér Van lábuk is a pillangóknak ?? xD )11. Az elefánt az egyetlen szárazföldi emlős amelyik nem tud ugrani. (és jobb is ez így...)
12. A macskák vizelete fénylik a "fekete fényben . (Na kiwolt az a hulye, aki ezt megnézte? =D )13. Egy strucc szeme nagyobb az agyánál. (Ismerek ilyen embereket is ... =D Ti nem?? xD )14. A tengeri csillagnak nincsen agya. ( Hátt, Ilyen embereket is ismerek .... =P )15. A jegesmedvék balkezesek. (na ezt meg hogy agyalták ki - adtak neki egy cerkát, hogy "rajzoljál egy fókát" - na mindegy, éljen a tudomány... ! =D )16. Az ember és a delfin az egyetlen fajok akik az élvezetért létesítenek szexuális kapcsolatot. (neeeeem, a disznó nem lehet ilyen hülye... =D xD )

 

Hírek

 • ♥♥♥♥Divathírek a mindennapokból!♥♥♥♥
  2011-07-12 12:52:21

  A 2011 Júliusa kicsit más mint a többi.Vadócabb és sokkal több izgalmat rejt magával.Ime pár hasznos tipp nehogy valami nemkívánt baki megváltoztasa a kedved.


  Keresd a baglyokat!

  -COOL! Itt az új mánia a bagoly!Hozd újra divatba régi baglyos ékszereidet akár új akár régi.Sőt még ha a mamádnak is akad pár ilyen kincse nyugodtan kérd el tőle.A bagoly a tudományok és az értelmesség jelképe..Na mit szólsz?.. :D


  Party Time!
  -COOL! Nyári buliba szeretnél olyan sminket készíteni ami egy igazi dívához méltó? 5 egyszerű lépésben meg is valósíthatod!! 
   -1.Alapózóval tedd egyenletessé a bőrödet,majd púderrel fixáld!
   -2.Szemhéjtussal húzd ki a felső szemhéjadat.Ne pislogj amíg megszárad.
   -3.Szempillaspirállal fésüld át a pillákat.
   -4.Jöhet a piros rúsz - ezt helyetesítheted sötétebb ajakfénnyel.
   -5.Leheletnyi csillogó arcpirosítóval fejezd be.

Szavazás

Segítenek az oldalon lévő tanácsok??
Úgyahogy :s
Igen :D
Nem :(
Asztali nézet